Hvordan kan du bidra

En viktig del av prosjektet er å mobilisere og spille på lag med lokale krefter og initiativtakere. Hvis du har innspill, aktiviteter du vil teste ut eller lyst til å bidra vil vi gjerne høre fra deg!
Send oss en e-post på
biermannsgarden@socentral.no. Du får da kontakt med Mette Øinæs Habberstad og Sofie Furu i SoCentral. Under ser du to konkrete måter du kan bidra:

Frivillig leksehjelper?
Vi vet at mange kunne tenke seg leksehjelp i kombinasjon med aktivitet. derfor har vi lyst til å finne ut om det er noen som vil bidra som frivillig leksehjelper en time på torsdager fra kl 17.00- 18.00 for ungdom i alderen 13-17 år. Ta kontakt på e-post med
mette@socentral.no om du kan tenke deg å bidra noen torsdager frem til jul.

Barn og unge i testgruppe

Vi har etablert en testgruppe av barn og unge i alderen 10-15 år som skal være med og teste aktivitetene vi har i høst og gi oss innspill på hva som funker og hva de vil ha. Det vet de best!

Vi starter med en workshop for testgruppen i september der de fikk mer info om opplegget. De unge som blir med oss ut året får en attest og en liten gave fra oss, og får selvfølgelig teste ut masse spennende ting, helt gratis. Vi kommer også til å ta alle deltakerne i testgruppen med på kule arrangementer hos andre kulturhus som feks på aktiviteter for unge på Sentralen.

Spørsmål om testgruppen? send en epost til Sofie@socentral.no